Turun Keilailuliitto

Kilpailutoiminta


Taitojen kartuttua voi keilaamisessa ottaa seuraavan askeleen ja lähteä kilpailemaan. Kilpailemaan pääsee liittymällä keilaseuraan. Keilaaja saa tällöin Suomen Keilailuliiton pelaajalisenssin, kuukausittaisen keskiarvolaskennan, urheilijan tapaturmavakuutuksen ja 6 kertaa vuodessa ilmestyvän keilaaja lehden kotiinsa.


Viikkokilpailut

Keilailun kilpailutoiminta rakentuu perinteisesti kahteen osaan. Joka viikko keilataan nimensä mukaisesti viikon kestäviä viikkokilpailuja. Näissä viikkokilpailuissa keilaajat jaetaan virallisten keskiarvojen mukaisesti 4 tasoluokkaan. Viikoittain päättyvissä kilpailuissa maksetaan parhaille palkintoja viikoittaisen osallistujamäärän mukaan. Kilpailumaksu on myös edullinen ja maksaa hallista riippuen 17,50-20 euroa.
  • MA- luokka ka yli 195
  • B- luokka ka 175-195
  • C- luokka ka 155-175
  • D- luokka ka alle 155
Viikkokilpailuja keilataan Kupittaalla ja Aninkaisissa. Kilpailuihin ilmoittautudutaan keilahallilla tai puhelimitse.

Erikoiskilpailut

Erikoiskilpailut ovat kilpailtoiminnan seuraava aste. Näissä kilpailuissa kilpailumaksut ovat suuremmat ja niin myös palkinnot. Erikoiskilpailuja järjestävät keilaseurat ja keilailuliitot. Perinteisten kuukausittaisten erikoiskilpailujen kilpailumaksut vaihtelevat 20-40 euroon ja kokonaispalkintosummat 1000-7000 euroon.

Käynnissä olevien erikoiskilpailujen tiedot löytyvät hallikohtaisilta sivuilta: Aninkainen, Kupittaa ja

Suurin Suomessa pelattava erikoiskilpailu on maineikas Ballmaster turnaus.

Keilaaja on verovelvollinen niistä palkinnoista, jotka ylittävät kilpailuihin menneet kulut. Ohjeet kilpailujen palkinnoista.

Tulosta sivu